Flip book element

Ancient Minerals Magnesiumfotbad

229,00 kr

Nyhet från Ancient Minerals! Ett fotbad med magnesiumsalt är underbart skönt för trötta, värkande fötter. Magnesiumklorid tas dessutom lätt upp av kroppen genom huden så på det här sättet får hela du en extra dos av magnesium. Ett eget hemma-spa i väskan!

Läs mer

Magnesiumgel Ultra (med MSM)

289,00 kr

Passar bra för massage av ömma muskler och leder samt för idrottsmassage. Vid träningsvärk bidrar magnesium till snabbare återhämtning och läkning.

Artikelnr: 889949 Kategorier: , ,
Läs mer

Bentonitlera – Magnetic Clay Bath

499,00 kr

Naturlig obehandlad bentonitlera från Mojave-öknen för utvärtes detox. Gör ditt eget lerbad, kroppsinpackning eller ansiktsmask. Särskilt bra vid fet hy och akne. Bentonitleran drar till sig tungmetaller och andra gifter och drar ut dem genom huden. Helt luktfri. 2,1kg

Artikelnr: 889952 Kategorier: , , Etiketter: , ,
Läs mer

Magnesiumolja Sensitive Plus 118ml

199,00 kr

Från Ancient Minerals kommer en ny variant av magnesiumoljan med lägre koncentration av magnesiumklorid för att inte verka irriterande på känslig hud. Den innehåller även lugnande och fuktgivande ingredienser som allantoin, kamomill, extrakt av havre och nopal samt öljäst (Saccharomyces cerevisiae).

Läs mer

Terraflora® Daily Care

529,00 kr

Äntligen är ersättaren till Prescript-Assist här!

Terraflora™ Synbiotic är alla paleo-lovers nya favoritsynbiotika (dvs probiotika + prebiotika). Jordbaserade endosporer klarar sig hela vägen ner till tarmen där de får näring av superfood-ingredienser som reishi och chaga. Främjar immunförsvaret och en god tarmfunktion. Kort och gott: Har du problem med nr2? Då är Terraflora för dig!

Artikelnr: 889947 Kategorier: , Etiketter: , , ,
Läs mer

Magnesiumbadsalt 2 kg

339,00 kr

Badsalt med magnesium för avslappnande och läkande bad. Skönt för värkande muskler och leder samt vid stress och svårigheter att somna. Badsaltet återfuktar och gör hudens naturliga barriär starkare. Magnesium påskyndar läkning och minskar inflammation. Kan användas till fotbad om man inte har badkar.

Läs mer

Magnesiumolja Ultra Refill 1L

599,00 kr

Refill i ekonomistorlek! Anicent Minerals Magnesiumolja Ultra innehåller OptiMSM® för att optimera upptaget av magnesiumjoner genom huden. Magnesium gör att muskler och nerver slappnar av. Det är även återfuktande och exfolierande för huden.

Artikelnr: 889942 Kategorier: , , , Etikett:
Läs mer

Magnesiumlotion Ultra

269,00 kr

Magnesiumlotion Ultra är en ekologisk kroppslotion med magnesiumklorid och MSM, för att optimera upptaget av magnesiumjoner genom huden, i en krämig hudvårdande bas av ekologiska oljor. Den är parfym- och doftfri och passar även den känsligaste hud.

Artikelnr: 889944 Kategorier: , , , Etikett:
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.