Flip book element

MicroDermabrasion Facial

379,00 kr

Vulkanisk aska skrubbar försiktigt bort torr död hud på ytan. 6 olika AHA-syror gör samtidigt sitt jobb på djupet och ger dig en skonsam kemisk peeling som kommer få din hud att glöda.

Artikelnr: 487241 Kategorier: , ,
Läs mer

The Photo-Protective Daytime Routine

909,00 kr

Produktpaketet för solälskaren! Håll UV-strålningen borta med en enkel men effektiv rutin som inkluderar C-vitamin, granatäppelolja och zinkoxid.Spara 227kr!

Artikelnr: 488014 Kategori:
Läs mer

The Skin Brightening Routine

1.013,00 kr

Produktpaketet för extra ultra SUPER glow 😉 C-vitamin, hesperidin och AHA-syror är stjärnorna i den här hudrutinen för att ta fram din allra finaste hy. Spara 253kr!

Artikelnr: 488012 Kategori:
Läs mer

Mad Hippie Triple C Night Cream

359,00 kr

Djupt återfuktande kräm packad med 3 former av C-vitamin, antioxidanter och adaptogener. Med hela 19 aktiva ingredienser från det allra senaste inom skönhetsteknologi har den här produkten en synergistisk effekt som ger en dramatiskt jämnare och hälsosammare hud full av lyster.

Artikelnr: 487374 Kategorier: ,
Läs mer

Ancient Minerals Magnesiumfotbad

229,00 kr

Nyhet från Ancient Minerals! Ett fotbad med magnesiumsalt är underbart skönt för trötta, värkande fötter. Magnesiumklorid tas dessutom lätt upp av kroppen genom huden så på det här sättet får hela du en extra dos av magnesium. Ett eget hemma-spa i väskan!

Läs mer

Magnesiumgel Ultra (med MSM)

289,00 kr

Passar bra för massage av ömma muskler och leder samt för idrottsmassage. Vid träningsvärk bidrar magnesium till snabbare återhämtning och läkning.

Artikelnr: 889949 Kategorier: , , ,
Läs mer

Bentonitlera – Magnetic Clay Bath

499,00 kr

Naturlig obehandlad bentonitlera från Mojave-öknen för utvärtes detox. Gör ditt eget lerbad, kroppsinpackning eller ansiktsmask. Särskilt bra vid fet hy och akne. Bentonitleran drar till sig tungmetaller och andra gifter och drar ut dem genom huden. Helt luktfri. 2,1kg

Artikelnr: 889952 Kategorier: , , , Etiketter: , ,
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.