Flip book element

Mad Hippie Triple C Night Cream

359,00 kr

Djupt återfuktande kräm packad med 3 former av C-vitamin, antioxidanter och adaptogener. Med hela 19 aktiva ingredienser från det allra senaste inom skönhetsteknologi har den här produkten en synergistisk effekt som ger en dramatiskt jämnare och hälsosammare hud full av lyster.

Artikelnr: 487374 Kategorier: ,
Läs mer

Ancient Minerals Magnesiumfotbad

229,00 kr

Nyhet från Ancient Minerals! Ett fotbad med magnesiumsalt är underbart skönt för trötta, värkande fötter. Magnesiumklorid tas dessutom lätt upp av kroppen genom huden så på det här sättet får hela du en extra dos av magnesium. Ett eget hemma-spa i väskan!

Läs mer

Magnesiumgel Ultra (med MSM)

289,00 kr

Passar bra för massage av ömma muskler och leder samt för idrottsmassage. Vid träningsvärk bidrar magnesium till snabbare återhämtning och läkning.

Artikelnr: 889949 Kategorier: , , ,
Läs mer

Magnetic Clay Bath

499,00 kr

Naturlig obehandlad bentonitlera från Mojave-öknen för utvärtes detox. Gör ditt eget lerbad, kroppsinpackning eller ansiktsmask. Särskilt bra vid fet hy och akne. Bentonitleran drar till sig tungmetaller och andra gifter och drar ut dem genom huden. Helt luktfri. 2,1kg

Artikelnr: 889952 Kategorier: , , , Taggar: ,
Läs mer

Magnesiumolja Sensitive Plus 118ml

199,00 kr

Från Ancient Minerals kommer en ny variant av magnesiumoljan med lägre koncentration av magnesiumklorid för att inte verka irriterande på känslig hud. Den innehåller även lugnande och fuktgivande ingredienser som allantoin, kamomill, extrakt av havre och nopal samt öljäst (Saccharomyces cerevisiae).

Läs mer

Terraflora Synbiotic

529,00 kr

Äntligen är ersättaren till Prescript-Assist här!

Terraflora™ Synbiotic är alla paleo-lovers nya favoritsynbiotika (dvs probiotika + prebiotika). Jordbaserade endosporer klarar sig hela vägen ner till tarmen där de får näring av superfood-ingredienser som reishi och chaga. Främjar immunförsvaret och en god tarmfunktion. Kort och gott: Har du problem med nr2? Då är Terraflora för dig!

Artikelnr: 889947 Kategorier: , Taggar: , , ,
Läs mer

Mad Hippie 2-Minute Polishing Mask

199,00 kr

Scrub + Clay Mask! Polerande och rengörande lermask som ger huden lyster och glow. Adzukiböna är en välbevarad skönhetshemlighet från Japan, den mineralrika bönan skrubbar försiktigt bort död hud för en len finish. Grön och vit lera ger en naturlig detox på djupet.

Artikelnr: 487370 Kategorier: , , , Taggar: ,
Läs mer

Mad Hippie Cleansing Oil

199,00 kr

Rengöringsolja för en hy som strålar. Mjukgör och jämnar ut samtidigt som den löser upp smuts och rengör huden på djupet. Täpper inte till porerna (tvärtom!) och är fantastisk som make-up borttagare.

Artikelnr: 487324 Kategorier: , , Taggar: , , ,
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.