Vanliga Frågor och svar

Här hittar du våra fullständiga köpvillkor.

Vad kostar frakten?

Den kostar 49kr och vi skickar med PostNord. Beställer du för mer än 800kr blir frakten gratis. Till övriga länder tar vi ut en fast avgift på 69SEK.

Vilka betalningsalternativ finns?

Vi använder oss av Klarna som betalningsleverantör. Det betyder att du kan välja att betala med kort, via din bank med hjälp av bank ID eller mot faktura. Om Klarna godkänner det kan du även få avbetalning på din faktura.

Varför får jag ingen orderbekräftelse?

Titta i din skräppostmapp för säkerhets skull så att inte bekräftelsen hamnat där. Om du misstänker att du kanske skrivit in fel adress, kontakta Kundtjänst så skickar vi om bekräftelsen.

Hur lång tid tar leveransen?

Vi packar din beställning samma vardag den kommit in eller vardagen efter. Vi skickar med PostNord som lovar utlämning inom 2-5 vardagar.

Var är mitt paket?

När vi skickar ut din beställning får du en bekräftelse om detta via e-post. I den finns också en spårningslänk för ditt paket. Gå till www.postnord.se för att spåra din försändelse.

Hur ångrar jag mitt köp?

Du har full ångerrätt i 14 dagar från att du tagit emot ditt paket. Läs våra köpvillkor ovan för mer information eller kontakta Kundtjänst direkt så hjälper vi dig.

Kan jag bli återförsäljare?

Ja absolut! Du är välkommen som återförsäljare för varumärkena Ancient Minerals, Enviromedica och Mad Hippie. Kontakta oss för mer information och prislista på info@akvantum.se. Du kan också bli sk ”affiliate” och länka till våra produkter från din blogg tex och tjäna provision på försäljningen. Anmäl dig här

Kontakta oss
  Fält märkta med * måste fyllas i.

  Postadress:
  Akvantum AB
  Box 155
  SE-123 23 Stockholm

  E-post:
  hello@akvantumnaturally.se

  Organisationsnummer:
  556847-4695