Probiotisk hudvård

Vi har varit för rena. Vi har länge trott att bakterier på huden är skadliga. Allteftersom vi blivit ”renare” har vi fått mer och mer problem med huden. Huden behöver goda bakterier.

AO+ Mist är formulerad med jordbaserade, levande, ammoniumoxiderande bakterier som upprätthåller freden i det mikrobiologiska krig vi utövar på huden genom vår ”hygieniska” livsstil.

AOB kan göra något som ingen annan aktiv ingrediens kan. Nitrosomonas eutropha är en stam av ammoniumoxiderande bakterier (AOB). De kan omvandla ammonium till fördelaktiga biprodukter men inte på människans hud där den effektivt utrotas med hjälp av modern hygien.


Mother Dirt handlar inte bara om hudvård, utan om hudhälsa. Med hjälp av AOB bakterierna kan huden upprätthålla ett hälsosamt pH-värde som balanserar huden. Från torr hud till återfuktad. Från oljig till normal. Efter 4 veckors användning gör AOB bakterierna huden upp till 35% mer jämn och spänstig.

När huden får tillbaka sin levande bakteriekultur blir produkter som tvål och återfuktare onödiga. Huden klarar av att ta hand om sig själv bara den får möjlighet.