Terraflora™ Synbiotic – Probiotika + Prebiotika

Terraflora™ Synbiotic (Probiotika + Prebiotika) är en ny spännande probiotika, eller synbiotika, eftersom den kombinerar endosporiska probiotiska bakterier med prebiotika från födoämnen som bidrar till matsmältningssystemets hälsa samt immunfunktion.

Denna bredspektrums-probiotika skiljer sig från andra liknande produkter eftersom den kombinerar bakterier i sporstadiet med födoämnesbaserad prebiotika. Det sistnämnda förser bakterierna med näring när de hamnar i magen.

Det finns inget som kan överleva så många yttre attacker som en bakterie i sporstadiet. Stammarna i Terraflora™ påverkas inte av magsyra utan kommer oskadda att nå sitt mål i den nedre matsmältningsapparaten, dvs det mesta av tunntarmen samt tjocktarmen.

Unikt sammansatt prebiotika med ekologiskt sjögräs, svampextrakt och humussyra. Allt från naturligt förekommande födoämnen rika på polyfenoler och polysackarider som främjar god tarmhälsa.

Terraflora™ innehåller de nya probiotiska stammarna Ribospore™ (Bacillus pumilus) och Bacillus megaterium EM144™ som visat sig kunna producera biotillgängliga karotenoider.

Terraflora Synbiotic