Vilket serum ska jag välja för kvällsrutinen?

Vilket serum är bäst för kvällsrutinen – Vitamin A eller Exfoliating Serum?

Undrar du vilken av dessa två du ska välja?

Vi rekommenderar Exfoliating Serum för att bleka pigmenteringar. Den innehåller en ingrediens som heter gigawhite vilket består av en blandning extrakt från ekologiskt odlade fjällväxter. Dessa hjälper till att minska förekomsten av solskador. Exfoliating Serum innehåller också peptider och nikotinamid (vitamin B3) som minskar fina linjer och rynkor. Det här serumet peelar försiktigt genom en blandning av mjölksyra och glykolsyra/AHA (10%) och är ett bra val för de flesta hudtyper. Dock kan det vara olämpligt för dig med rosacea eftersom AHA-syrorna kan orsaka en flare-up.

Vitamin A Serum å andra sidan, är fantastiskt för att jämna ut fina linjer och rynkor och är ett måste för lite äldre hud. Det innehåller en unik form av A-vitamin som kallas HPR. Det behöver inte omvandlas vidare i huden för att bli den biologiskt aktiva formen av A-vitamin utan verkar direkt. Om du önskar en förbättring av hudens textur ska du verkligen testa detta serum.

Några saker att komma ihåg!

Vi uppmuntrar våra kunder att välja mellan dessa två serum och applicera respektive direkt efter rengöring på kvällen. Du kan också förstås alternera mellan dem, och använda respektive varannan kväll för att få fördelarna från båda. Som med alla exfolierande produkter är det viktigt att använda solskydd i ansiktet på dagtid. Du som har känslig hud bör först testa produkterna på ett litet hudområde för att avgöra hur det känns och vilket serum som passar dig bäst.